Tarieven

Raijmad hanteert uiterst schappelijke tarieven. Uiteraard is een en ander geheel afhankelijk van welke diensten je bij ons afneemt en hoe groot of klein jouw onderneming is. In een voorgesprek leren we jou en je onderneming graag beter kennen, inventariseren we je wensen en maken we duidelijk wat we voor je kunnen betekenen. Vervolgens maken we een offerte voor het te betalen maandbedrag. Hieronder vind je een aantal voorbeeldtarieven voor werkzaamheden verricht voor verschillende typen ondernemers.

ZZP

Je bent ZZP’er en dus verplicht netjes je administratie en boekhouding te doen. Voor diverse ZZP’ers nemen wij dit werk uit handen. Dit scheelt jou tijd die je liever aan je vak besteedt en ondertussen kunnen wij er ook nog voor zorgen dat je geen fiscale aftrekposten vergeet. Onze tarieven zijn afhankelijk van het type klant. We leveren namelijk maatwerk. Wil je een indicatie van onze tarieven? Klik dan door naar de voorbeelden.

Kleinbedrijf

Je hebt een kleinbedrijf, bijvoorbeeld een winkel, schilders- of horecabedrijf en je wilt graag je financiën en boekhouding door ons laten afhandelen. Dit scheelt jou tijd die je liever aan je bedrijfsvoering besteedt en ondertussen kunnen wij ervoor zorgen dat je geen belangrijke aftrekposten vergeet. Onze tarieven zijn afhankelijk van het type klant. We leveren namelijk maatwerk. Wil je een indicatie van onze tarieven? Klik dan door naar de voorbeelden.

Middenbedrijf

Je hebt een middenbedrijf, bijvoorbeeld een kraambureau, ICT-bedrijf of een handel in Shipmanagement en je wilt graag je financiën en boekhouding door ons laten afhandelen. Dit scheelt jou tijd die je liever aan je bedrijfsvoering besteedt en ondertussen kunnen wij ervoor zorgen dat je geen belangrijke aftrekposten vergeet. Onze tarieven zijn afhankelijk van het type klant. We leveren namelijk maatwerk. Wil je een indicatie van onze tarieven? Klik dan door naar de voorbeelden.

This site is registered on wpml.org as a development site.