Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Liquiditeitsplanningen

De huidige tijd vraagt om snel inspelen op de actuele situaties die ontstaan door snelle marktontwikkelingen. Als ondernemer zult u, op uw vakgebied, binnen uw bedrijf prima kunnen inspelen op veranderingen. Op financieel gebied ligt dit anders. Vaak beschikken ondernemers te laat over genoeg financiële informatie om de juiste wending te geven aan de ontwikkelingsgang. Neem alleen al de fiscale wet- en regelgeving die op uw bedrijf van toepassing is.
Raijmakers Administraties speelt hierop in door u regelmatig van alle informatie te voorzien, die essentieel is om uw onderneming up to date te houden.

Voorkom liquiditeitsproblemen met een liquiditeitsplanning

Het maken van een liquiditeitsplan is geen overbodige luxe. Niet zozeer vanwege de rente die dit u eventueel kan opleveren, maar ook om te voorkomen dat u bij de bank in het rood komt of zelfs niet meer in staat bent om aan uw financiële verplichtingen te voldoen.Tegenvallende opbrengsten of geldtekorten kunnen u zonder een gedegen liquiditeitsplanning flink in de problemen brengen.

Raijmakers Administraties kan u helpen met het opstellen van een goede liquiditeitsbegroting. Dit doen wij aan de hand van de boekhoudkundige gegevens die u ons aanlevert. Bent u al klant bij ons, dan maken wij de planning aan de hand van de gegevens uit uw administratie.

Wilt u meer weten of hebt u snel een liquiditeitsplanning nodig? Bel dan direct met 020 - 410 0933 voor een afspraak.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933