Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Ondernemersplan

Een ondernemersplan is van toepassing op startende ondernemers en gevestigde ondernemers die hun bedrijf willen uitbreiden of bijvoorbeeld andere producten of diensten in de markt willen zetten. Het hoeft hierbij niet altijd te gaan om het verkrijgen van een financiering. Het plan kan ook dienen om u als ondernemer meer inzicht te geven in het welslagen van uw onderneming of als notificatie voor zakenpartners en leveranciers.

Een goed plan opstellen is niet eenvoudig. U moet met veel zaken rekening houden. Raijmakers Administraties is zeer deskundig in het samenstellen van ondernemersplannen. Wij houden ons hier dagelijks mee bezig.

Ondernemersplan startende ondernemers

Als startende ondernemer komt er veel op u af. Raijmakers Administraties kan u van dienst zijn bij het opzetten van uw bedrijf. Naast het opstellen van een goed onderbouwd ondernemersplan kunnen wij u onder andere adviseren en begeleiden bij de aanvraag van een zakelijke lening, uw aanmelding bij de belastingdienst en de inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Daarnaast kunnen wij u uw administratie uit handen nemen. Dit kan geheel of gedeeltelijk.

Wilt u een eigen bedrijf starten of uw bestaande onderneming uitbreiden? Maak met ons een afspraak voor het opstellen van een ondernemersplan.
U kunt bellen met 020 - 410 0933.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933