Belastingadvies

De fiscale wet- en regelgeving is voortdurend in beweging. Het regelen van uw belastingzaken kan daardoor voor u een grote uitdaging worden. Met onze kennis, ervaring en marktinzicht helpen wij u en uw onderneming een fiscaal goede koers te varen. Onze belastingadviseurs adviseren u over de mogelijkheden die fiscale wetten en regels u bieden, met inachtneming van onze maatschappelijke rol.

Wie is Raijmad

Raijmad is een administratiekantoor gevestigd in de Suikersilo in Halfweg. Met 11 medewerkers en moderne, innovatieve software ondersteunen en ontzorgen we circa 600 ondernemers en ondernemingen in de wijde omtrek van onze locatie. Gezamenlijk hebben wij zo’n 25 jaar ervaring.

Veel voorkomende Belastingdviesdiensten

Belastingadvies voor bedrijven

Fiscale vraagstukken worden voor bedrijven steeds complexer. De regelgeving verandert en zeker als u internationaal onderneemt is het niet eenvoudig om alle bepalingen op een rijtje te hebben. Loonheffing, bedrijfsoverdracht, internationale btw-regels: niet eenvoudig, maar met goed belastingadvies komt u er wel uit.

Belastingadvies particulieren

Misschien kunt u de jaarlijkse belastingaangifte zelf wel af. Maar wellicht neemt u daarvoor liever een professional in de arm. Wij stellen graag uw belastingaangiften op. Dat scheelt u een heleboel werk en waarschijnlijk ook geld. In ieder geval weet u dan zeker dat alles correct gebeurt en dat u geen kansen laat liggen. Bijvoorbeeld als u een nieuwe woning koopt of verbouwt. Als u in het huwelijk treedt of een geregistreerd partnerschap aangaat. Dat heeft immers allemaal gevolgen voor uw belastingzaken. Dat geldt eveneens voor een erfenis, een schenking of een overlijdensgeval. Gebeurtenissen die impact hebben op uw persoonlijke situatie én op uw fiscale positie!

Belastingadvies voor familiebedrijven

Familiebedrijven lopen regelmatig tegen verschillende uitdagingen aan zoals bedrijfsopvolging, expansie en financiering. Maar ook op persoonlijk gebied komen voor ondernemers regelmatig vraagstukken aan bod over vermogensbehoud, emigratie, schenken en overlijden. Met onze (internationale) expertise zijn wij in staat uw familiebedrijf deskundig advies te geven over uiteenlopende fiscale kwesties.

Internationaal advies

Als u zaken doet over grenzen, profiteert u van onze lokale kennis en knowhow van internationale markten en belastingregels.

Belastingadvies op maat

Belastingadvies is altijd maatwerk. Dus passend voor uw behoefte en mogelijkheden, en passend voor uw bedrijf. We kijken waar we kunnen helpen, en hoe. Behalve een hoop praktisch werk als aangiften en jaarrekeningen kunnen we fiscale audits en financiële planningen regelen. En wanneer u specifiek controle op uw btw-aangifte of ondersteuning bij btw-vraagstukken kunnen we u bijstaan met btw-advies. Zijn er veranderingen op til binnen uw bedrijf? We zijn graag uw klankbordpartner bij belastingvraagstukken.

Vermogende particulieren

Voor vermogende particulieren hebben wij onder andere speciaal aandacht voor het begeleiden van discussies en vooroverleg met de belastingdienst, veermogens- en estateplanning en het toetsen van testamenten.

Belastingsadvies expat

Gaat u terugkeren naar Nederland of gaat u vertrekken uit Nederland en wilt u weten wat u fiscale mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op.

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Icoon-box titel

Klik om hier uw eigen tekst toe te voegen

This site is registered on wpml.org as a development site.