Over ons

Raijmad is niet zomaar een administratiekantoor. Vanuit het mooiste bedrijfspand van Nederland opereren wij met een sterk team voor een breed scala aan klanten. Van de ZZP’er tot internationale bedrijven en zelfs topsporters. Wij regelen de boekhouding, salarisadministratie, aangiften of alles tegelijk. Ons credo: actuele cijfers, gepaard met regelmatige rapportages, zorgen voor een betere sturing – en de beste toekomst.

Werkwijze

Iedere ondernemer is anders; dat maakt ons werk ook zo leuk. Wat wil de klant precies en waar kunnen wij bijdragen? Daar begint het altijd. Een goed kennismakingsgesprek met gerichte vragen helpt daar uitstekend bij. Wil je weten hoe we daarna te werk gaan?

Dit is ons team

Bij Raijmad helpen we je heel graag. Niet alleen met financiële vraagstukken, maar ook met nieuwe inzichten, het creëren van kansen en het vinden van uiterst slimme oplossingen. We zijn gastvrij, bijzonder gedreven en staan graag voor je klaar. Jouw vaste relatiebeheerder is je aanspreekpunt.

Onze slimme tools

Als je je eerdere data goed bestudeert, leert dit je veel over de toekomst. Bij Raijmad werken wij met diverse rapportagetools zoals Visionplanner, die elk hun eigen pro’s hebben. Uit die pro’s halen wij het maximale voor onze diverse klantenkring. Dit zorgt voor heldere rapportages, actuele cijfers en grip op de toekomst.

Werken bij Raijmad: wij leren jou graag kennen!

Het gaat goed met Raijmad! Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Studeer je Accountancy, doe je de HEAO of heb je een andere financiële, boekhoudkundige of IT- achtergrond? Kom dan gerust een keertje kennismaken op ons gezellige kantoor tussen Amsterdam en Haarlem. Wij heten je graag welkom! Heb je interesse? Neem contact met ons op.

This site is registered on wpml.org as a development site.