Team

Inge Raijmakers

Inge is een van de twee eigenaren van Raijmad BV en heeft het kantoor in 1998 opgericht. Zij geeft als fiscalist  leiding aan het team belastingdeskundigen binnen de organisatie en is gespecialiseerd in nationaal en Internationaal fiscaal recht. Ook verzorgt zij de fiscale zaken voor Nederlandse en buitenlandse topsporters en expats en is zij het aanspreekpunt voor de belastingzaken van de grote vennootschappen en andere rechtspersonen. Samen met haar compagnon Robert begeleidt zij de cliënten uit een veelvoud van branches en omvang, bij complexe projecten.

Robert Shalders

Robert is de andere eigenaar van Raijmad BV. Hij is gespecialiseerd in automatiseringsvraagstukken op het gebied van onder andere financiële administratie, rapportage en interne processen. Ook behartigt hij de belangen van diverse commerciële internationale bedrijven en non profit  organisaties. Hij is eindverantwoordelijk voor financiële rapportages, gericht op financieringen, bedrijfsovernames en meer. Ook bezoekt hij regelmatig de cliënten die gevestigd zijn in het buitenland ter ondersteuning van hun administratieve organisatie.

Nicole Stolp

Nicole is de heuse nestor van het bedrijf. Al bijna twintig jaar werkt ze bij Raijmad; inmiddels als senior medewerker financiële administratie, samensteller van jaarrekeningen en intern expert.

Mike van der Peet

Met een stapel bedrijfsadministratieve diploma’s op zak werkt Mike nu ruim drie jaar bij Raijmad als senior medewerker financiële administratie en samensteller van jaarrekeningen, IB- en VPB-aangiften. Ook maakt hij graag prognoses, budgetteringen en begeleid hij financieringsvragen. Voor een aantal klanten functioneert Mike als financieel controller. Mike beschikt over gedegen fiscale kennis.

Donna Marbus

Donna werkt bij Raijmad als secretaresse en is een spin in het web. Ooit bracht de boekhoudkundige interesse haar bij ons, maar inmiddels heeft het secretariële werk haar hart dubbel en dwars veroverd.

Ivonne Fokker

Ivonne is onze salarisadministrateur. Voor veel van onze klanten regelt zij de gehele salarisadministratie: van mutatie tot loonstrook, van Nmbrs tot Exact. Daarnaast ontzorgt Ivonne onze klanten regelmatig bij verzuimtrajecten en ziektemeldingen.

Margo Derr

Margo is een echte duizendpoot. Vrijwel iedere dag is ze te vinden op het secretariaat van Raijmad, waar ze het eerste aanspreekpunt is voor klanten, diverse mailboxen beheert, rapporten uitstuurt, het contact met de Belastingdienst onderhoudt en tussen de bedrijven door ook nog eens alle verjaardagen en bedrijfsuitjes regelt.

Brian Schaink

Onze medewerker samenstelpraktijk Brian Schaink voelt zich bij Raijmad als een vis in het water. Met zijn jarenlange financiële achtergrond kan hij onze relaties uitstekend bedienen als ze vragen hebben, papierwerk moeten aanleveren of als er aangiften moeten worden ingediend.

Simone Ikink

Simone is op de eerste plaats medewerker samenstelpraktijk en financiële administratie, maar zij is zoveel meer dan dat. Ze is thuis in boekwerk (BTW) -aangiften en jaarverslagen. Daarnaast draait ze haar hand niet om voor het opstellen van rapportages en is ze altijd bereikbaar voor regelmatig klantcontact en het oplossen van problemen. Zij is een echte relatiebeheerder en al meer dan 10 jaar steun en toeverlaat van haar cliënten in de meest uiteenlopende branches.

Cora van Wesep

Als medewerker samenstelpraktijk werkt Cora sinds december 2017 bij Raijmad en dat doet ze met heel veel plezier. Orde en overzicht zijn twee zaken die Cora graag heeft. Je cijfers zijn bij haar dan ook in goede handen.

Bianca Vormer

Bianca is alweer jaren onze betrouwbare administratieve duizendpoot.

This site is registered on wpml.org as a development site.