Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Interim financieel management

Raijmakers Administraties biedt bedrijven ook interim financieel management. Wij bieden u alle financiële disciplines die u wenst. Wilt u een efficiëntere administratie of wilt u een vernieuwingsplan doorvoeren? Het team van Raijmakers staat voor u klaar.

Hebt u meer handen nodig door uitval of drukte? Wij kunnen u direct helpen. Ook het volledig opzetten van een afdeling met het controleren en bijhouden of het opnieuw opzetten van een administratie met de benodigde begeleiding kunt u aan ons overlaten. Zoekt u experts met de juiste bagage om een goed financieel management te voeren? Ons NOAB kantoor geeft u de garantie dat het werk door specialisten wordt uitgevoerd.

Onze interim professionals

Uw interim financieel management is bij Raijmakers Administraties in goede handen. Wij werken uitsluitend met professionals die zelf uit het bedrijfsleven komen. Zij worden voortdurend bijgeschoold, zodat hun kennis optimaal is. Na inventarisatie brengen wij samen met u de reële doelen in kaart. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ook de kosten helder en inzichtelijk zijn.

Wilt u meer informatie over interim financieel management? Bel dan 020 – 410 0933. Wij staan u graag te woord.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933