Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Internationale fiscaliteit

Internationale fiscaliteit betreft alle reglementen en wetten die te maken hebben met de toepassing van internationale belastingverdragen. De Nederlandse overheid heeft met veel landen belastingverdragen gesloten. Dit om te voorkomen dat mensen, die aan belasting zijn onderworpen in verschillende landen, dubbele belasting over hetzelfde inkomen moeten betalen.

Raijmakers Administraties kan u hierover uitstekend adviseren. Internationale fiscaliteit is een van onze specialismen.

Voorkom dat u dubbele belasting betaalt

Als u zaken doet met andere landen of u woont of werkt in het buitenland, dan is het zaak dat u zich goed laat adviseren. Dit voorkomt dat u straks in 2 landen over hetzelfde inkomen belasting betaalt. Raijmakers Administraties is expert op dit gebied. Wij kennen de inhoud van al deze internationale belastingverdragen en kunnen belastingproblemen voor u voorkomen.

Raijmakers Administraties is een officieel NOAB kantoor en erkend Register Belastingadvieskantoor, aangesloten bij de RB. Wilt u advies over een land waarmee Nederland geen belastingverdrag heeft? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Wacht niet tot het te laat is, maar laat u tijdig voorlichten over internationale fiscaliteit. Bel direct 020 – 410 0933 voor een afspraak.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933