Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Boekhouden in de Cloud

Tegenwoordig plaatsen we alles in the cloud. Het lijkt wel een toverwoord. Raijmad Administraties ziet the cloud als een toegevoegde waarde en heeft daarvoor een aantal diensten ontwikkeld. Neem bijvoorbeeld ons tijd- en kostenbesparende Scan & Boek. Dit zorgt ervoor dat de facturen die u scant, op de juiste plek in the cloud worden geplaatst. Scan & Boek is ideaal voor grote bedrijven, kleine bedrijven en particulieren.

Lees meer

Scan & Boek: facturen scannen, documenten scannen

Uw boekhouding scannen spaart u tijd en geld. Onze boekhoudoplossing Scan & Boek is het meest geavanceerde scansysteem op de markt. Voor bedrijven en particulieren. U kunt eenvoudig uw inkoopfacturen scannen en Scan & Boek zorgt ervoor dat alles op de juiste plaats in het systeem wordt gezet.

Lees meer

Traditioneel boekhouden

Met een correcte boekhouding haalt u meer uit uw onderneming. Raijmad verzorgt met plezier uw handmatig ingevoerde boekhouding. Dit kan compleet of gedeeltelijk. Of het nu gaat om het invoeren van facturen en bonnen, de aangifte omzetbelasting of het opstellen van de jaarstukken, wij staan voor u klaar.

Lees meer

Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933