Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Loonstroken

Een loonstrook verstrekt u aan medewerkers die bij u in loondienst zijn. Tegelijk met de uitbetaling van het salaris zorgt u voor deze salarisafrekening. Raijmakers Administraties is al meer dan 20 jaar de betrouwbare expert in loonadministraties. Voor grote en kleine bedrijven. Wij leveren alle loonstroken standaard digitaal.

Lees meer

Human resources / personeelszaken

Een goede HR administratie kost u veel tijd en energie. Zeker in een land als Nederland waar de wet- en regelgeving regelmatig verandert. Raijmakers Administraties kan u helpen. Wij zijn erop ingesteld om uw personeelsadministratie adequaat en doeltreffend te beheren.

Lees meer

Verzuimregistratie / verlofregistratie

Een van de meest arbeidsintensieve activiteiten binnen een bedrijf is het bijhouden van de verzuimregistratie en de verlofregistratie. Raijmakers Administraties is dé professional als het gaat om het beheren van personeelsgegevens. Steeds meer bedrijven maken dagelijks gebruik van onze dienstverlening. De diensten van ons administratiekantoor zijn flexibel inzetbaar. U neemt enkel af wat u nodig hebt.

Lees meer

Jaaropgaven

Een jaaropgaaf verstrekt u jaarlijks aan alle medewerkers die bij u in loondienst zijn. Deze opgave bevat een totaaltelling van het loon en de inhoudingen over het voorgaande jaar. Jaaropgaven moeten altijd vóór 1 februari bij uw personeel binnen zijn.

Lees meer

Arbeidsovereenkomsten

U kunt bij Raijmakers Administraties terecht voor het opstellen, aanpassen of beheren van uw arbeidscontracten. Hebt u nog geen eigen arbeidsovereenkomst? Geen probleem. Desgewenst kunnen wij een toegesneden arbeidsovereenkomst voor u opstellen volgens de voor u geldende CAO. Ons NOAB kantoor biedt u de garantie dat het werk door deskundige mensen wordt uitgevoerd en aan alle eisen voldoet.

Lees meer

Eindejaarsverwerking

De eindejaarsverwerking van uw salarisadministratie behelst meer dan alleen de jaaropgaven voor uw personeel. Denkt u bijvoorbeeld aan het verschaffen van gegevens aan de fiscus, bedrijfsvereniging, pensioenfondsen en andere verzekeraars.

Lees meer

Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933