Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Loonstroken

Een loonstrook verstrekt u aan medewerkers die bij u in loondienst zijn. Tegelijk met de uitbetaling van het salaris zorgt u voor deze salarisafrekening. Raijmakers Administraties is al meer dan 20 jaar de betrouwbare expert in loonadministraties. Voor grote en kleine bedrijven. Wij leveren alle loonstroken standaard digitaal.

In eigen beheer of uitbesteden

U kunt uw salarisadministratie geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Neemt u al diensten bij ons af, dan kunt u heel simpel vanuit een beveiligde omgeving mailen, uploaden en downloaden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw loondossier en de loonaangiften downloaden, maar ook de loonstroken en jaaropgaven naar uw werknemers mailen.

Ook uw werknemers en managers kunnen inloggen en op elk moment online hun salarisstroken naslaan. Deze oplossing kan ook worden gekoppeld aan andere bedrijfsapplicaties. Een efficënte oplossing die u tijd en geld bespaart.

Ook overstappen naar onze geavanceerde salarisadministratie?
Bel dan met 020 – 410 0933 voor een vrijblijvende afspraak.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933