Expert internationale wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving verschilt per land. Als je internationaal zaken doet, weet je daar alles van. Onze expert, Mr. Inge Raijmakers, is deskundig op het gebied van internationaal recht. Als fiscalist helpt ze enkelen van de bekendste topsporters met het uit handen nemen van hun boekhouding en aangiften. Inge is een doorgewinterde kennisbom die je maar wat graag aan je zijde hebt.

Inzicht door cijfers

Inzicht door cijfers, dat is ons credo. Dankzij regelmatige rapportages en een periodieke administratie, voorkom je veel uitzoekwerk. Daar komt bij: cijfers maak je niet alleen voor de Belastingdienst, het zijn je managementtools! Wij helpen je de cijfers te lezen, te zien hoe jouw bedrijf ervoor staat en te sturen naar succes.

Betrokken bij je business

Je hoeft onze reviews maar te lezen om het bevestigd te zien: wij tonen graag grote betrokkenheid. Onze lijnen zijn kort en waar nodig, vind je ons. Als de klant dit wil, fungeren we graag als administrateur, geïntegreerd in de onderneming. Maar ook kleinere vraagstukken pakken we met liefde op.

Alle specialismen in huis

We zijn van veel markten thuis: van salarisadministratie tot HR-werkzaamheden, van financiële administratie tot fiscale vraagstukken, van jaarrekening tot liquiditeitsbegrotingen en van automatisering tot reorganisatie. Onze kennis reikt ver en we helpen je graag.

Meer dan 25 jaar ervaring

Raijmad mag dan bestaan sinds 1998, Robert en Inge opereren al hun hele werkende leven in de financiële dienstverlening. En weet je wat nou zo mooi is? Veel klanten zijn al vanaf dag één bij ons aangesloten. Dat voelt erg goed. Deze loyale ondernemers zijn gegroeid, samen met ons.

This site is registered on wpml.org as a development site.