Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Partners

Raijmakers Administraties levert u een compleet dienstenpakket. Of het nu gaat om administratieve, fiscale of financiële zaken, wij kunnen u helpen. Om u optimaal van dienst te zijn, werken wij samen met gerenommeerde notariskantoren en registeraccountants.

Accountants als partner

Veel bedrijven hebben een accountant, die ze ook de dagelijkse administratie laten doen. Dit is beslist niet nodig. Het is een te dure oplossing. Een accountant is uitsluitend verantwoordelijk voor het laatste deel van uw boekhouding. U kunt heel veel geld besparen door juist dit voortraject uit te besteden.

Raijmakers Administraties kan dit eerste deel voor u verzorgen. In samenspraak met uw accountant leveren wij alles op de juiste manier aan, zodat hij daar een goedkeuring aan kan geven. Met Raijmakers bent u beslist goedkoper uit.

Partner voor accountants

Omgekeerd is het ook zo dat wij partner zijn voor accountants, die niet de faciliteiten hebben om de dagelijkse boekhouding voor bedrijven te doen. Wij verzorgen dan dit voortraject, zodat de accountant gewoon zijn werk kan doen.

Bent u werkzaam op een accountantskantoor en wilt u uw dienstenpakket uitbreiden om zo de binding met uw cliënten te verstevigen? Belt u ons dan voor een vrijblijvende afspraak. U kunt vragen naar Inge Raijmakers, algemeen directuer van Raijmakers Administraties.

Meer weten over samenwerking of het uitbesteden van uw boekhouding? Bel vandaag nog met 020 - 410 0933.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933